Mıchelın Energy Saver

Şehir otomobilleri, MPV'ler ve sedan otomobiller için tasarlandı. Tasarruf yapmanıza yardımcı olan lastik, aynı zamanda çevreye saygılıdır ve daha kısa fren mesafesi sağlar!

MICHELIN ENERGY Saver 10,000 km daha fazla dayanmaktadır. Daha uzun süre dayanan lastikler aynı zamanda daha az sayıda aşınmış lastiğin geri dönüşüme gitmesini! MICHELIN'de güvenliğiniz her zaman bir önceliktir. Islak zeminler üzerinde fren mesafeniz 3 metreyekadar kısalmaktadır.
  • Daha az yakıt tüketimi
  • Mükemmel kilometre ömrü
  • Daha fazla güvenlik

%100 yeni nesil silikadan oluşan bileşen sayesinde ıslak yollarda daima daha az yakıt tüketilmekte ve daha fazla güvenlik sağlanmaktadır.

  • 1992 yılında, Mıchelın, karbon karasının silika ile kısmen değiştirilmesi sayesinde, "yeşil lastikler" olarak bilinen düşük yakıt tüketimi sağlayan birinci nesil lastiklerini piyasaya sürdü. MICHELIN Energy Saver yakıt tasarrufu sağlayan lastikler için kullanılan yeni nesil silika, karbon karasının neredeyse tamamının yerini almaktadır.

Dayanıklı Güvenlik Bileşeni (DSC) sayesinde ıslak yollarda kilometreler boyunca daha fazla güvenlik sağlanmaktadır

  • Lastik sırt deseninde yeni bir bileşen olan Dayanıklı Güvenlik Bileşeni yüksek miktarda aromatik yağ içermemektedir (Ocak 2010 yılında yürürlüğe giren Avrupa Yönergesine uygundur. Lastik sadece yeniyken değil, aynı zamanda aşındığında da ıslak yollarda frenleme mesafesini kısaltmaktadır. Etkin frenlemenin sağlanması için, Dayanıklı Güvenlik Bileşeni lastiğin ömrünün tamamı boyunca lastik sırt deseninin sertliğini dengede tutmaktadır (Mıchelın Patentli).

Özel Mıchelın dönüşüm işlemleri sayesinde üstün kilometre ömrü

  • Özel Mıchelın işlemleri lastik sırtındaki bütün bileşenlerin eş zamanlı olarak birleştirilmesine, karışımın homojenliğinin mükemmel bir şekilde kontrol edilmesine ve bu farklı bileşenler arasında etkileşimin sağlanmasına olanak sağlamaktadır. Aslında, lastik sırtı kauçuğunun performansı içeriğindeki 14 bileşenin (elastomerler, sülfür, pas önleyiciler, silika, vb.) moleküler bileşiminin kalitesine aşır derecede bağlıdır. Mıchelın olmayan bir işlem ile karşılaştırıldığında %100 silika ve DSC etkisi yüksektir.

WidthHEIGHTWIDELOAD INDEXSPEED INDEX
165 - 225 50 - 6514 - 17 79 - 99H, V, W, Y